Annons
Innehåll från HEMTEX I KALMAR

Hemtex fyller 50 år – så firas det i Kalmar: “Vi har fyllt hela butiken med fina jubileumserbjudanden”

Det är inte bara kungen som fyller 50 år på tronen i år. Även Sveriges ledande heminredningskedja Hemtex jubilerar stort. Det märks tydligt i butiken på Hansa City. Där har man fyllt hyllorna till brädden med guldkantade erbjudanden.
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

Precis som för Carl XVI Gustaf började 50-årsfirandet redan i våras. Nu i höst kulminerar festligheterna hos Hemtex med massor av fina jubileumserbjudanden till halva priset – både i butik och online.

– Vi vill såklart fira tillsammans med våra kunder här i butiken. Förutom generösa erbjudanden har vi även tagit fram en fantastiskt fin jubileumskollektion med bland annat sköna badrockar och tofflor i klassisk stil, säger Eva Widell, som är säljare på Hemtexbutiken i Hansa City.

”Bäst av allt är alla fina kundrelationer, såklart!”

Det ska bli riktigt härligt att fortsätta firandet med kunderna, tycker Eva som ser framemot en händelserik höst med många spännande nyheter i hyllorna.

– Vi har fyllt butiken till brädden med allt det man vill ha hemma i höst. Så passa på att unna dig nya mysiga textilier och andra inredningsaccessoarer nu när stora delar av sortimentet är till halva priset.

Eva har arbetat hos Hemtex i tio år. Hon älskar allt som har med textilier och heminredning att göra. Stolthet och teamkänsla är det som genomsyrar arbetet i butiken. Bäst av allt är alla fina kundrelationer, såklart!

– Vi trivs verkligen med varandra och våra kunder – oavsett om det är stammisar eller någon som tittar in för första gången.

Hennes bästa inredningstips är att ge dina fönster och gardinlösningar lite extra omsorg i höst.

– Låt gärna gardinerna gå från tak till golv och se till så att gardinen hänger vid sidan av fönstret. På det sättet får du mer ljusinsläpp och rummet upplevs större, säger Eva.

3 tips till höstens efterlängtade heminredningsmys.
3 tips till höstens efterlängtade heminredningsmys.

Evas tre inredningsfavoriter:

1. Vår nya LUX-serie med lyxigt bäddset i bomullsatin samt morgonrock och handdukar är helt ljuvlig!

2. Vi har många fina ylleplädar som passar alla inredningsstilar. Här är till exempel ullpläden Gol.

3. Vi har linnegardiner i premiumkvalitet. De finns i flera klassiska färger och både i 250 och 300 cm längd.

Det var 1973 i samband med en branschmiddag i textilhuvudstaden Borås som fjorton hemtextilhandlare från hela landet bestämde sig för att börja samarbeta. Det visade sig vara ett lyckokast. Och resten är som det brukar heta historia.

Hemtex är en omistlig del av det svenska folkhemmet. Man står för kvalitet och trygghet. Nästan varenda svensk har en Hemtexprodukt hemma.

I början såldes det mest tyg på metervara. Idag hittar du heminredning för alla rum. Allt från sköna påslakanset och galet fina gardiner till säsongens magiska mattor och detaljerna som gör ditt hem komplett. Utbudet i butik och online utvecklas ständigt.

– Hos oss kan du med enkla medel förändra ditt hem med vackra hållbara inredningssaker – dekorationer, krukor, vaser, korgar och numera även möbler. Vi har en fantastiskt fin barn- och babyavdelning till exempel, säger Eva Widell.

I Hemtexbutiken i Kalmar hittar du massor med inspiration till ditt drömhem under hela hösten!
I Hemtexbutiken i Kalmar hittar du massor med inspiration till ditt drömhem under hela hösten!

Hemtex har 120 butiker i tre länder och var tidigt ute med e-handel. Webbshoppen startade redan 2008.

– Vi vill gärna att du ska komma in för att känna och klämma på allt fint vi har i butiken. Vi har mycket som överraskar och kan hjälpa dig att skapa ditt drömhem. Men vet du precis vad du behöver är vår webbutik fantastisk. Där finns allt och lite till.

Denna text är en annons och är inte producerad av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se