Bilverkstad utökar i Borgholm

BORGHOLM • Publicerad 4 mars 2020
Wojtek Ciemiega, Magnus Gunnarsson, Alexander Karlsson, Simon Gunnarsson, Alexander Gottfridsson, Ola Torstensson, blivande delägare och ansvarig för verkstaden i Borgholm, och längst till höger Roger Johnsson grundare och ägare fyllde på med servicebokningar och rullade in bilar för service under måndagen.
Wojtek Ciemiega, Magnus Gunnarsson, Alexander Karlsson, Simon Gunnarsson, Alexander Gottfridsson, Ola Torstensson, blivande delägare och ansvarig för verkstaden i Borgholm, och längst till höger Roger Johnsson grundare och ägare fyllde på med servicebokningar och rullade in bilar för service under måndagen.Foto: Foto: Kajsa Sjögren

Rogers Bilel & Service baserat i Färjestaden tog i början av mars över Liljas gamla lokaler i Borgholm och efter intensivt arbete är bilverkstaden nu i drift. Ny teknik rullade in på löpande band och fyllde lokalerna. Bland annat togs sex stycken nya billyftar direkt i drift och en sjunde är på väg in.

Munter och uppsluppen stämning fyllde lokalerna och personalen var glad att få komma igång. Kunder kom i strid ström, bokade tider och gjorde upp med Roger Johansson och Ola Torstensson som för dagen stod i bokningen.

– Jag vill även att ni ombesörjer besiktningen, påpekade kunden Magnus Johansson som lämnade in bil för service samt även besiktning. De har hjälpt mig förut med detta, fast då i Färjestaden, det är så smidigt, berättade Magnus.

Wojtek Ciemiega, Magnus Gunnarsson, Alexander Karlsson, Simon Gunnarsson, Alexander Gottfridsson, Ola Torstensson, blivande delägare och ansvarig för verkstaden i Borgholm, och längst till höger Roger Johnsson grundare och ägare fyllde på med servicebokningar och rullade in bilar för service.

Sara JonassonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.