Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bröllopsmässa flyttas till hösten

Fest och bröllopsmässa sydost skulle genomföras på Guldfågeln Arena på söndagen den 5 april men flyttas nu fram till den 11 oktober.
Fest- och bröllopsmässa
Fest- och bröllopsmässa
Foto: Mehdi Barakat

– Vi har valt att avvakta lite med att gå ut till allmänheten och våra utställare då vi in i det sista hoppades att situationen i samhället kanske skulle vända i tid men nu med bara några få veckor kvar så var det dags att presentera ett nytt datum”, säger arrangören Christian Persson på eventbyrån Partykompaniet.

Omkring 50 utställare har bokat en plats på mässan och har nu blivit meddelade om att mässan flyttas fram till oktober.

– Det är väldigt jobbig situation och vi hoppas såklart att alla de som planerat att gå på mässan vill komma även i oktober. Mässan är väldigt bred och fester planeras hela årets så förhoppningsvis kommer det lika många besökare eller kanske ännu fler på det nya datumet, vem vet, säger arrangören Christian Persson på Eventbyrån Partykompaniet i Sverige AB som gör mässan för 10året i rad.

Läs mer