unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Byteatern ställer in alla föreställningar under våren

Mia Carlsson, verkställande teaterchef och Daniel Rylander, konstnärlig teaterchef.
Mia Carlsson, verkställande teaterchef och Daniel Rylander, konstnärlig teaterchef.
Foto: Peder Nabo

Byteatern Kalmar Länsteater ställer in alla föreställningar under våren med anledning av Covid-19.

– I dag är restriktionen 500 personer i allmänna samlingar. Det kommer vi aldrig upp till, men vi har ändå beslutat oss för att ställa in alla föreställningar under våren i samförstånd med våra samarbetspartner. Vi tar situationen med spridningen av covid-19 på allvar, säger Mia Carlsson, verkställande teaterchef.

– Scenkonst upplevs bäst i ett samspel mellan publik och aktör i samma rum men under nuvarande situation känns det inte ansvarsfullt att fortsätta den publika verksamheten. Vi undersöker möjligheterna att på andra sätt möta vår publik, via sociala medier eller på andra sätt, säger Daniel Rylander, konstnärlig teaterchef.

Läs mer