unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Endast take away och bordsservering tillåts

På tisdagen fattade Folkhälsomyndigheten beslut om ytterligare åtgärder för att begränsa smittspridningen.

Restauranger, barer, nattklubbar och kaféer förbjuds från att servera gäster på annan plats än vid bordet.

– I korthet innebär Folkhälsomyndighetens beslut att endast bordsservering kommer att tillåtas. Det här beslutet kommer såklart att påverka många företagare och anställda runt om i landet. Men läget är allvarligt och den här åtgärden behövs för att begränsa smittspridningen, säger socialminister Lena Hallengren vid en pressträff.

Vid samma pressträff uppmanade Johan Carlson, generaldirektör på Folkhälsomyndigheten, människor att begränsa sitt resande under påsken.

– Alla som ska ut och resa måste ta sig en funderare: Är den här resan verkligen nödvändig, är den värt det pris den kan komma att kosta, både för oss själva som reser och andra som träffar oss, säger Johan Carlson, generaldirektör på Folkhälsomyndigheten.