Fastighetsmäklaren blir ny chef i Mörbylånga

Mörbylånga kommun har gjort klart med en ny mark- och exploateringschef - mäklaren Fredrik Wermelin, som tillträder sin nya tjänst i mars.
– Jag kommer in i en tid när kommunen har många spännande projekt framför sig, både på landsbygden och i tätorterna, och det känns inspirerande och roligt att få arbeta med alla de utmaningar det innebär, säger Fredrik Wermelin.
Mörbylånga • Publicerad 15 januari 2020
Foto: Marcus Carlsson, Mörbylånga kommun

Fredrik arbetar idag som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i Färjestaden och har främst arbetat med fastighetsförmedling i Mörbylånga kommun, vilket han har gjort sedan 2010.

– Fredrik som med sina goda kunskaper inom bland annat juridik, förhandling och avtalsskrivning, kommer bidra stort i vårt fortsatta arbete med mark- och exploateringsfrågor, säger Daniel Jonsson, samhällsbyggnadschef i ett pressutskick.

Fredrik Wermelin hoppas kunna bidra med sina erfarenheter från yrket som fastighetsmäklare.

–Jag blir del av ett gäng som är lösnings- och resultatinriktade och som värderar service högt, vilket är något som jag med mäklarbakgrund kan identifiera mig väl med. Jag har ett stort hjärta för södra Öland och hoppas kunna bidra med både kunskap och engagemang i samspelet mellan kommuninvånare, politik och näringsliv, säger Fredrik Wermelin i ett pressmeddelande.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.