Friskis öppnar ny anläggning i Kalmar

På måndagsmorgonen stod det klart att Friskis och Svettis öppnar en ny anläggning i Snurrom, Kalmar. Anläggningen kommer att bli ett litet och modernt komplement till lokalen på Borgmästaregatan.
Publicerad 27 januari 2020
Foto: Pixhill

Anläggningen kommer att ligga i ett av Snurroms högsta landmärken, 15-våningshuset som byggs av LW fastigheter. Bottenvåningen kommer att fyllas med möjligheter till gymträning på alla nivåer. Det kommer att finnas ytor för träning med fria vikter och funktionell träning tillsammans med styrketräning i maskiner. Det kommer även att finnas wattbikes och premiumband för konditionsträning, samt möjlighet till uteträning.

– Vi tror på att finnas nära våra medlemmar. Vi tror också på att möjliggöra för att allt fler vara i rörelse. Anläggningen i Snurrom blir ett kvartersgym för individuell träning, där möjligheten ska finnas att slinka in och träna när livspusslet tillåter det. Det blir lustfyllt och tillgängligt, precis som all annan träning hos Friskis, säger Anna Strömblad, ordförande för Friskis&Svettis Kalmar i ett pressmeddelande.

Anläggningen i Snurrom kommer att vara bemannad på specifika tider under hela veckan, övrig tid kommer gymmet att fungera som ett obemannat nyckelgym. Friskis i Snurrom kommer att vara tillgänglig för alla medlemmar.

Om allt går enligt plan kommer anläggningen att öppnas i slutet av sommaren.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.