Annons

Fritidsbarnens fågelholk tävlar i SM

Barnen på fritidshemmet Drakborgen, Färjestadens skola, är i final i Naturskyddsföreningens tävling SM i fågelholk. Omröstning pågår på föreningens hemsida, fram till klockan 12 söndag den 19 april.
Publicerad 9 april 2020

– Vi utlyste en tävling på Fritidshemmet Drakborgen där barnen fick rita en teckning till en fågelholk. En flicka i trean vann omröstningen så under februarilovet tillverkade vi den här fågelholken tillsammans med barnen, berättar Pernilla Berg, en av pedagogerna på fritidshemmet Drakborgen.

Inspiration till holken kommer från filmen Coco och resultatet blev så bra att de nu har kvalificerat sig till SM i fågelholk 2020.

Juryn har valt ut 15 fantasifulla bidrag som allmänheten nu kan vara med att rösta på. Omröstningen pågår till söndagen den 19 april, klockan 12. Ta chansen och rösta här!

Sara JonassonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons