Annons

Generös påskhälsning från bostadsrättsförening – presentkort på 500 kronor

Det blir en synnerligen Glad Påsk för medlemmarna i bostadsrättsföreningen Ekdungen på Arvid Västgötes gata/Klockhusgatan i Kalmar. Ett presentkort på 500 kronor i Kalmar delades ut till föreningens 90 medlemmar inför påsk.
Publicerad 9 april 2020
Glad Påsk önskar Brf Ekdungen sina 90 medlemmar, genom ett presentkort på 500 kronor.
Glad Påsk önskar Brf Ekdungen sina 90 medlemmar, genom ett presentkort på 500 kronor.Foto: Sara Jonasson

– Vår första tanke var att sänka hyran under april men då det blev administrativt svårt bestämde vi oss för att ge vare medlem ett presentkort på 500 kronor i Kalmar, berättar ordförande P-O Magnusson.

Presentkortet gäller i Handelsstaden Kalmar och omfattar cirka 200 butiker och restauranger.

Annons

– Vi uppmanar er att stödja våra lokala näringsidkare, skriver styrelsen i sin påskhälsning till medlemmarna och berättar också att detta är ett unikt samarbete med Kalmar City och BRF Ekdungen och förklarar vidare sina tankar kring gåvan.

– Vi hade styrelsemöte i måndags där vi kom överens om att ge ett litet men kanske välkommet bidrag i den situation som många nu hamnat i utan att kunna påverka själva.

Föreningens ordförande P-O Magnusson öppnar också för att den generösa gåvan kan få en uppföljning.

– Vi kommer att fatta nytt beslut inför varje månad, beroende på hur utvecklingen blir med corona-krisen. Vår förhoppning nu är att vi ska inspirera andra föreningar eller privata fastighetsägare till att fundera på om de kan göra någon liknande insats i dessa tider, poängterar P-O.

Sara JonassonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons