Annons

Håkansson lämnar gymnasieförbundet för ny tjänst: ”Passar mig”

Publicerad 21 april 2020
Foto: Adam Linnér

På tisdagen meddelar Kalmarsunds gymnasieförbund att förbundsdirektören Joachim Håkansson lämnar för en ny tjänst. Håkansson har blivit erbjuden tjänsten som Gymnasiedirektör i Stockholm stad och har accepterat erbjudandet.

– Jag trivs utomordentligt bra i min nuvarande befattning och jag söker mig absolut inte bort från Kalmarsunds gymnasieförbund, en organisation jag har varit trogen och lojal med sedan förbundet bildades för 25 år sedan. Däremot söker jag mig till en befattning som är mycket attraktiv och jag har i hård konkurrens med andra sökanden blivit utvald till att utveckla gymnasieorganisationen mot förbättrade resultat i Sveriges huvudstad. Det är jag otroligt stolt över. Stockholm stad växer som aldrig förr och deras ambitioner är höga. Det passar mig bra, säger Joachim Håkansson i ett pressmeddelande.

Förbundsordföranden i Kalmarsunds gymnasieförbund Dzenita Abaza (S) har nu uppdraget att tillsammans med direktionen rekrytera en ny förbundsdirektör.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons