unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Håll Kalmar levande – tillsammans kan vi göra skillnad

Med den stora köpupplevelsen på Hansa City, med det nytänkande och upplevelserika Kvarteret Giraffen, med de unika och charmiga butikerna i Kalmar City och Baronen Köpcenter med sin position som stadskärnans tydliga handelsplats erbjuder Handelsstaden Kalmar en stor variation på både mötesplatser och utbud. Tillsammans är vi Handelsstaden Kalmar.

Våra företag är kreativa och erbjuder nya tjänster och leveranssätt. Ta gärna en extra titta på deras olika budskap, varför inte köpa julklappen redan nu, eller bjud era nära och kära på en lunch eller fika. Kalmars lokala näringsliv behöver er mer än någonsin. Tillsammans är vi starka!

Klicka här för att läsa vad Kalmars olika centrumledare har att säga och ta del av många fina erbjudanden.