Annons

Handelsstaden Kalmar lanserar ny digital plattform

Publicerad 12 april 2020

Med anledning av den pågående pandemin drabbas handeln hårt av en minskad konsumtion. Nu har Kalmar City, Baronen Köpcenter, Handelskvarteret Kopparslagare, Hansa City och Kvarteret Giraffen – tillsammans Handelsstaden Kalmar – lanserat en ny gemensam digital handelsplattform.

”Företagen visar på en enorm kreativitet mitt i denna kris och nya tjänster och erbjudanden skapas anpassade efter den svåra situation vårt samhälle befinner sig i. Det finns också ett stort engagemang kring det lokala näringslivet i vår stad. Många fina initiativ görs och Kalmarborna vill hjälpa till, men alla vet inte alltid hur de bäst kan bidra och de hör ofta av sig till oss. Vi har också sett att det är svårt för en enskild aktör att nå ut i bruset just nu, sociala medier svämmar över med budskap och det finns inte alltid ekonomi till marknadsföring. Därför lanserar vi nu Kalmars första gemensamma digitala handelsplattform där vi samlar all denna kreativitet. Där verksamheterna i Kalmar kan nå ut och där andra företag eller privatpersoner som vill hjälpa till kan söka inspiration till hur de kan bidra”, skriver Handelsstaden Kalmar i ett pressmeddelande.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons