GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hon blir ny konferencier för Musik på Larmtorget

Malin Flodén är ny konferencier för sommarens Musik på Larmtorget. Sommarens gratiskonserter på Larmtorget är en trogen och uppskattad sommartradition som under flera år dirigerades av radiojournalisten Lennart Palm.
Publicerad 26 februari 2020 • Uppdaterad 5 mars 2020
Malin Flodén, tidigare journalist på Sveriges Radio Kalmar.
Malin Flodén, tidigare journalist på Sveriges Radio Kalmar.
Foto: Sara Jonasson

År 2019 leddes programmet av Elin Namnieks och årets konferencier heter Malin Flodén, tidigare journalist på Sveriges Radio Kalmar, numera projektledare på Wilson Creative.

– Det ska bli hur kul som helst, jag älskar Musik på Larmtorget. Jag har haft att göra med det tidigare genom radion och P4 Nästa. Jag har varit och snuddat vid det, men inte axlat uppdraget. Att få förtroendet är jättestort, säger Malin Flodén.

I december presenterade Destination Kalmar vilka artister som kommer att förgylla sommaren i Kalmar.

– Det är ett väldigt starkt program. Det är en bra blandning som lockar unga och gamla. Sen är det kul att Destination Kalmar visar att de har fingertoppskänsla som lyckas boka in artister som är aktuella nu. Till exempel Anna Bergendahl som kom till final i Melodifestivalen.

Men det är inte bara artisterna som ska bjuda på skönsång. Publiken får gärna värma upp stämbanden inför Musik på Larmtorget.

– Alla som bor i Kalmar och besökare får börja öva på ”När sommaren kommer” som min vän från radion Lennart Palm brukade sjunga. Jag hoppas att publiken stämmer upp och att det blir allsång.

Program för sommaren 2020:

Tisdag 30 juni: Elisa

Torsdag 2 juli: The Playtones

Tisdag 7 juli: Drifters

Torsdag 9 juli: Perikles

Tisdag 14 juli: Patrik Isaksson

Torsdag 16 juli: Nanne Grönvall

Tisdag 21 juli: Mariette

Torsdag 23 juli: Noice

Tisdag 28 juli: Larz Kristerz

Torsdag 30 juli: Magnus Carlsson

Tisdag 4 augusti: Anna Bergendahl

Se Lennart Palm sjunga ”När sommaren kommer” under Musik på Larmtorget 2017.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.