unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Kalmar teaterförening ställer in samtliga föreställningar i april

Foto: Linus Gunnarsson

På onsdagsmorgonen meddelar Kalmar teaterförening att de beslutat om att ställa in samtliga föreställningar i april månad med anledning av coronaviruset.

”Det är givetvis tråkigt att behöva ställa in men vi har alla ett ansvar att förhindra fortsatt smittspridning och vill därför ta det säkra före det osäkra”, skriver Kalmar teaterförening i ett pressmeddelande.

Det betyder att evenemangen Mordpodden, Love Songs och Världen enligt Lazcano är inställda. Även Maria Sturada är inställd då Metropolitan i New York valt att helt stänga sin verksamhet under våren på grund av coronaviruset.

”Hur det blir därefter återkommer vi om så snart vi har mer information om det rådande läget”, skriver Kalmar teaterförening.