Kalmarapotek utsett till Sveriges bästa

Publicerad 7 februari 2020
Apotekschefen Mattias Andersson tillsammans med Ann Carlsson och Lars Skutholm, vd respektive vice vd på Apoteket.
Apotekschefen Mattias Andersson tillsammans med Ann Carlsson och Lars Skutholm, vd respektive vice vd på Apoteket.Foto: Pressbild

När det statligt ägda Apoteket utsåg Årets apotek 2020 stod Apoteket Trångsundsvägen i Kalmar som vinnare.

– Jag och mina medarbetare har arbetat hårt tillsammans för att hela tiden utveckla apoteket. Vi försöker att lyssna på kunderna för att förstå deras behov och kunna anpassa vårt sortiment och lager efter deras önskemål. Det är många små saker som gör att kunderna trivs och kommer tillbaka och det känns fantastiskt roligt att vi som belöning nu också blivit Årets Apotek, säger Mattias Andersson i ett pressmeddelande.

Apotekets vice vd Lars Skutholm höjer Kalmarapoteket till skyarna.

– Medarbetarna på Apoteket Trångsundsvägen gör ett fantastiskt arbete för att hjälpa sina kunder med råd om läkemedel och andra apoteksprodukter. De är genuint engagerade i kundernas hälsa och har dessutom en fantastisk kunskap och arbetsglädje. Det ger resultat inte bara i många nöjda kunder utan också i försäljning och lönsamhet, säger Lars Skutholm.

Apoteken har bedömts utifrån nöjda kunder, medarbetare samt mål inom försäljning, drift och lönsamhet.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.