Miss Li - ett lyckopiller

Glädje, magi och fullt ös när coola Miss Li intog ett fullsatt Kalmarsalen.
Publicerad 7 mars 2020
Nerv, styrka och ärlighet när Miss Li äntrar scenen i Kalmarsalen.
Nerv, styrka och ärlighet när Miss Li äntrar scenen i Kalmarsalen.Foto: Mehdi Barakat

Först ut på scen gav sångerskan från Nybro, Myra Granberg, publiken en fantastik musikupplevelse. Myras egna texter och musik får vi höra mera av framöver, hon är en blivande stjärna. Hon sjöng bland annat topplistelåten ”Tills mitt hjärta går sönder” och ”Älska mig” och älska dig Myra, det gjorde verkligen publiken!

Därefter öppnar Miss Li med ”Aqualung” och sjunger med en nerv, styrka och ärlighet som få artister besitter. Hon har en passion, närvaro och utstrålning som fängslar publiken direkt och en röst som skiftar från hes till klar och stark. Få artister har lyckan att äga den sprudlande energin som hon har och Miss Li är ett uppfriskande lyckopiller denna grå och kyliga fredagskväll.

Att ha ett unikt röst-id och persona önskar alla sångare och det har definitivt Miss Li. Musiken är stark och mäktig med trummor och blås och hennes röst är full av vemod, känsla och explosivitet. I sin rosa klänning sjunger hon av hela sin själ och publiken är i extas och sjunger och dansar med. Med en ärlighet och intensitet bjuder hon oss på en energikick av sällan sett slag. Hon sjunger om självupplevd olycklig kärlek i ”Oh Boy” och berättar om att det ur miserabilitet ofta kommer något bra.

Hon berättar också att hon upplevs som komplicerad innan hon sjunger sin låt ”Complicated”. Men Miss Li är inte alls komplicerad, hon är helt självklar på scenen! Hon avslutar med att uppmana oss att vi ska leva NU och dö sen, publiken jublar och dansar i raderna och lever verkligen denna fantastiska fredag. Miss Li är otroligt begåvad och får stående ovationer av publiken och full pott i betyg, vi ser fram emot fler energikickar av henne.

Välkommen tillbaka till Kalmar Miss Li!

bild 1/11
Lisa Söfort och Ida Andersson.
Myra Granberg från Nybro charmade publiken med sin röst, energi och glädje.
Miss Li öppnade kvällen med ”Aqualong” och hade publiken med sig från första ton.
Frida och Therese Håkansson såg fram emot en underbar kväll.
Konstnären Berglind Magnusdottir och hennes man Martin Andersson kom direkt från Växjö från att se konserten.
Familjen Granberg var på plats för att heja på en speciell familjemedlem: Myra Granberg från Nybro som agerade förband till Miss Li.
Sofia Gunnarsson och Peter Derlow.
Leia Hydvall och Moa Rydström.
Lisa Söfort och Ida Andersson.
Myra Granberg från Nybro charmade publiken med sin röst, energi och glädje.

Lena HanssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.