GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nu släpper Ikea vårens katalog – här är nyheterna

Publicerad 12 februari 2020 • Uppdaterad 12 februari 2020

I dag släpps vårens Ikea-katalog. Som vanligt presenterar man många produktnyheter och vårens katalog har förvaring i fokus.

– Smart förvaring hjälper dig att spara värdefull tid i vardagen och att verkligen ta vara på dina ägodelar. Utgå från dina behov och välj en lösning som passar just din yta och din inredningsstil. En öppen garderob ger en omedelbar överblick över dina kläder. Hängare och krokar kan tjänstgöra som tillfälliga stopp för plaggen som kan användas en gång till innan de tvättas, säger Tori Newman, inredningschef IKEA Sverige i ett pressmeddelande.

Här är några av nyheterna:

• Nu adderas öppna sektioner för kläder, hyllor och skohyllor till serien PLATSA.

Foto: IKEA

• NORDKISA-serien är tillverkad av hållbar och snabbväxande bambu. Här ingår öppna garderober, toalettbord och avlastningsbord.

Foto: IKEA

• TORARED taklampskärm av designer Emma Olbers är gjord av flätat sjögräs

Foto: IKEA

• STRANDMON fåtölj är en IKEA-klassiker. I februari får den ny klädsel med klassiskt hundtandsmönster.

Foto: IKEA

• RESGODS sängbricka av bambu är en nyhet för den som älskar frukost på sängen.

Foto: IKEA

• VEDBO matbord är en nyhet för i år.

Foto: IKEA
Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.