Annons

Nybrorevyn flyttas till hösten

Nybro revy flyttar flyttar sina föreställningar till september med anledning av coronaviruset.
Publicerad 17 mars 2020

På tisdagen meddelade Nybro kommun att man beslutat om att ställa in samtliga evenemang i Folkets hus under mars och april.

– Vi började omedelbart jobba med att hitta nya datum och göra förskjutningen så smidig som möjlig för biljettköparna, skriver Robin Sörbom, producent för NybroTeatern i ett pressmeddelande.

Annons

Revyn kommer istället att spelas den 11, 12 och 16 september. De som har köpt biljett behåller den tills vidare och kommer att kunna byta den mot en biljett avsedd för de nya datumen.

– Vi tycker såklart att det här är supertråkigt men det är det bästa vi kan göra av situationen just nu. Vi vill kunna garantera vår publiks säkerhet och hälsa och det är alltid vår första prioritet. På det här sättet hoppas vi att vi ska kunna göra det och vi ber vår publik att ha överseende med detta, att hålla sig uppdaterade genom våra sociala medier, mailutskick och hemsida.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons