Kalmar

Nytt weekendflyg direkt från Kalmar

Kalmar Artikeln publicerades

Efterfrågan på weekendresor har varit stor i Kalmar. Tidigare resor till Haugesund, Riga, Krakow, Prag, Bratislava, Paris och Barcelona har alla varit populära.

Foto: Pixhill

Nu lanseras återigen Riga som en weekendresa som sker med direktflyg från Kalmar den 24-27 september 2020.

– Vi är otroligt glada över att kunna presentera en favorit i repris från Kalmar Öland Airport. Riga är en fantastisk destination som erbjuder historiska sevärdheter i världsklass i kombination med pittoreska kullerstensgator med mysiga uteserveringar samt ett rikt nöjesliv, vilket våra resenärer för ett år sedan verkligen uppskattade. Vi hoppas naturligtvis att alla andra tar chansen att uppleva en spännande helg i Baltikums pärla. Våra senaste weekendproduktioner till Prag och Krakow har bokat otroligt bra och blivit fullbokade på några veckor, säger Olle Fält som är styrelseordförande för goTO Nordics AB i ett pressmeddelande.

Flygningen tar cirka två timmar och flygplanet har plats för 145 stolar.

– Efterfrågan på weekendresor där man kan flyga direkt från Kalmar är stor. Många uppskattar enkelheten med att flyga hemifrån. Det här stärker vår regions attraktivitet i ett boendeperspektiv, vilket är något vi jobbar tillsammans för, och därför gläds åt, säger Karin Lagerlöf, Marknadschef, Kalmar Öland Airport.