Annons

Polisen byter lokaler – problem med mögel

Publicerad 17 april 2020

Polisen i Borgholm har beslutat sig för att flytta till nya lokaler. De nya lokalerna ligger i det före detta sjukhuset i centrala Borgholm. Polisen har skrivit ett hyreskontrakt med Borgholms kommun som äger lokalerna.

– Vi har efter problem med bland annat mögel i våra gamla lokaler undersökt olika alternativ för lokalisering av polisverksamheten i Borgholm. Nu har vi beslutat oss för att flytta verksamheten till lokaler som passar vår verksamhet bättre, säger lokalpolisområdeschef Olof Bråve via polisens hemsida.

Annons

Flytten till de nya lokalerna kommer att ske succesivt.

– Vi kommer att vara kvar i den gamla polisstationen även under sommaren 2020 och vi beräknar vara på plats i våra nya lokaler 30 september i år säger Olof Bråve.

Ombyggnationen av polisens nya lokaler sker i flera etapper och fortsatt projektering omfattar även en garagebyggnad med omhändertagandeceller och biytor. Detta planeras vara klart år 2021.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons