Annons

Sköterska från Kalmar skrapade fram miljonvinst

Den 29 februari besökte Eva-Kerstie Vang från Kalmar Nyhetsmorgon och hon lyckades skrapa hem 1,2 miljoner kronor.
Publicerad 2 mars 2020
Foto: Svenska Spel

61-åriga Eva-Kerstie som till vardags arbetar som bemanningssköterska i Kalmar köpte vinstlotten på Ica Supermarket i Smedby tillsammans med sin man. Paret är brukar köpa ett antal lotter regelbundet.

– Vi brukar köpa fyra Trisslotter per gång och ofta ger det lite vinster. Men helt plötsligt skrapade vi fram tre klöversymboler. Det var speciellt, säger Eva-Kerstie till Svenska spel.

Annons

När det var dags Eva-Kerstie för att skrapa fram vinstsumman i tv-studion var hon samlad, men nervös. När programledaren Jenny Alversjö frågade hur hon mådde gav hon ett något oväntat svar.

– Jag mår prima, men när jag kom in hit så kände jag att jag ville åka hem.

Efter några minuter var den sista rutan framskrapad och vinstsumman avslöjad. Det blev 10 000 kronor i månaden i 10 år. Vilket blir en total vinstsumma på 1,2 miljoner kronor.

Vad Eva-Kerstie kommer att göra för pengarna återstår att se.

– Ingenting speciellt, det är som en stor överraskning. Det är bonuspengar så man kan känna sig bekväm.

Här kan du se inslaget från Nyhetsmorgon:

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons