unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Snart rullar Nybrorevyn igång

Hela ensemblen samlad.
Hela ensemblen samlad.
Foto: Pressbild

Snart rullar Nybrorevyn ut från perrongen med årets föreställning: Slutstation Nybro. Premiären är den 3 april i Folkets hus.

– Man kan säga att det är en resa genom Nybro. Vi kommer att ha en del återkommande karaktärer, har man varit på vår revy innan kommer man att känna igen en del. Vi har gjort det så Nybroanknutet som det bara går, säger regissören Therés Nordström.

Repetitionerna är i full gång och på måndag börjar ensemblen att öva på Folkets hus scen.

– Det går bra. Vi kör utan manus och på måndag kommer vi upp på scenen där vi ska vara. Vi har knappt en månad att öva på scen innan det är dags för premiär.

Vad kan publiken förvänta sig?

– Galna karaktärer, mycket skratt, sång och dans. Precis som våra revyer brukar vara. Vi har även inslag med videosketcher, det brukar vara uppskattat. Jag hoppas att vi får mycket publik och att de ska bli nöjda.

Slutstation Nybro kommer att spelas 3, 4 och 8 april i Folkets hus i Nybro.

Ensemblen består av Caroline Ekström, Thea Lundgren, Therés Nordström, Patrik Gräns, Ludvig Nyberg, Robin Sörbom samt Oscar Cansund.

Läs mer