Sommarfarsen på Krusenstiernska ställs in

Publicerad 8 maj 2020
Foto: Mats Backer

Sommarfarsen ”Pappor på prov” med Thomas Petersson, Sussie Eriksson och Ola Forssmed i huvudrollen på Krusenstiernska teatern i Kalmar är framflyttad till 2021. Nytt premiärdatum är den 24 juni 2021.

Arrangören har valt att flytta fram sommarens föreställningar med bakgrund av det rådande läget i samhället som ser ut att hålla i sig.

”Vi känner ett stort ansvar gentemot biljettköpare, artister på scen, leverantörer, produktionspersonal och alla andra som på olika sätt arbetar med oss. Vi är dock glada för att vi har möjligheten att flytta hela produktionen inklusive samma ensemble och regissör till nästa sommar istället”, skriver arrangörerna 2Entertain och Vicky Nöjesproduktion i ett pressmeddelande.

Alla gäster kommer att kontaktas av Kalmarsalen med vidare information inom 10 dagar. Alla biljetter flyttas fram automatiskt till motsvarande dag nästa år.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.