The Mamas till Victoriakonserten i sommar

Publicerad 11 mars 2020
Foto: Anna-Lena Ahlström

I lördags vann The Mamas Melodifestivalen med låten ”Move”. Nu är det klart att gruppen, bestående av Ash Haynes, Loulou LaMotte och Dinah Yonas Manna, kommer att uppträda på Victoriakonserten den 14 juli.

– Det är en stor ära för oss att återigen få möjligheten att uppträda inför kungafamiljen och för Kronprinsessan Victoria på hennes födelsedag. Vi ser fram emot att komma till Borgholm och att få fira Victoriadagarna med vår låt ”Move”, säger The Mamas i ett pressmeddelande.

Victoriakonserten kommer i år att få en ny spelplats – Slottsporten framför Borgholms slottsruin.

– Jättekul att kunna presentera The Mamas som första artist till den ”nya” Victoriakonserten vid Borgholms Slott. Det känns väldigt inspirerande att kunna bjuda kungafamiljen, publiken och tv-tittarna på vinnarna av Melodifestivalen, säger Victoriadagarnas VD Stephan Rimér.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.