Vinn en bok! (Tävlingen avgjord)

Nu har du chans att vinna ett eget ex av Kalmarförfattaren Sofia Sivertsdotters barnbok ”Den vita kattens längtan”.
KALMAR • Publicerad 13 maj 2020 • Uppdaterad 18 juni 2020
Den vita kattens längtan släpptes den 24 april och är en barnbok som vill skänka en inre styrka, trygghet och en känsla av meningsfullhet.
Den vita kattens längtan släpptes den 24 april och är en barnbok som vill skänka en inre styrka, trygghet och en känsla av meningsfullhet.

— Jag dras till ord och böcker där människans inre lyfts fram och utmanar mig att fördjupa tankebanor, som visar nya bottnar av att vara människa och nya sätt att omsätta visdom i handling. Jag tror även att detta kan förmedlas och uppskattas av barn, bara man gör det på deras nivå och med deras ton. Under rådande omständigheter känns det också viktigare än på länge, säger Sofia Sivertsdotter.

Innan Sofia Sivertsdotter blev författare arbetade hon i femton år som coach för ledare, artister och kreatörer. Hon har under senaste åren skrivit böckerna Eftertanke, Livnära, och Ord för dagen. Till hösten släpper hon boken Ord för själen.

Med rötter på Öland är naturen ofta central i hennes författarskap - likaså i Den vita kattens längtan. Hennes vision med sitt skrivande är att bidra till ett samhälle där alla känner lust att göra skillnad.

Tävla genom att skicka en bild på dig och ditt husdjur, antingen till tidningen@kalmarposten.se eller genom att tagga #kpvinnenbok på Instagram.

Sara JonassonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.