unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Aggressiv man på förvaltning – kastade maskin i trappa

Förra veckan krossade en aggressiv man två rutor till socialförvaltningens kontor i Emmaboda kommun. På måndagen återvände mannen och kastade bland annat en maskin i en trappa.
Foto: Fredrik Larsson/Mostphotos

I torsdags förra veckan larmades polis till socialförvaltningens expedition i Emmaboda kommun med anledning av en aggressiv man. Mannen var missnöjd med ett beslut och slog sönder två säkerhetsfönster med en brandsläckare och en stol. Mannen greps misstänkt för skadegörelse.

På måndagen återvände mannen – fortfarande missnöjd över beslutet.

– I det här fallet repade han en ruta på expeditionen och slängde en maskin, som stod vid en trappa, så att det blev skada på ett trappsteg. Han ska även ha utdelat okvädningsord till en chef på förvaltningen, säger Robert Loeffel, presstalesperson vid polisen.

Mannen greps än en gång. Han är misstänkt för skadegörelse och ofredande.

Läs mer