Annons

Anmälan: Misstänkt rånare jagades av man med tillhygge

I fredags kväll larmades polis till en plats i anslutning till Rådhusgatan i Emmaboda med anledning av att en man i 40-årsåldern med tillhygge jagade en man i 18-årsåldern.
Publicerad 14 februari 2022
Foto: Linus Gunnarsson

– Det framkommer senare att den som är jagad är misstänkt för ett personrån, säger Robert Loeffel, presstalesperson vid polisen.

Mannen i 18-årsåldern ska enligt en anmälan ha rånat en kille i 15-årsåldern på en dunväst. Detta ska en anhörig i 40-årsåldern fått reda på och därmed tagit upp jakten på den misstänkta gärningsmannen.

Annons

– Utredningsvägen blir mannen i 18-årsåldern även misstänkt för ett rån som ska ha skett den 28 januari vid centralstationen i Kalmar. Där ska han ha tvingat till sig pengar av en person genom hot.

Sammanfattningsvis blir mannen i 18-årsåldern misstänkt för två personrån. Han anmäler sedermera mannen i 40-årsåldern för olaga hot.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons