GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bil i diket utanför Emmaboda – kvinna till akuten

Publicerad 3 januari 2023
Genrebild polisbil.
Genrebild polisbil.Foto: Robert Sandell/Mostphotos

Under natten till tisdagen vid 01:30-tiden inkom larm till SOS Alarm om en singelolycka mellan Emmaboda och Örsjö. Räddningstjänst, ambulans och polis kallas till platsen och taket på bilen får klippas upp för att få ut föraren, en kvinna i 35-årsåldern. Kvinnan förs med ambulans till akutmottagningen i Kalmar.

– Vi har inte kunnat höra henne då hon har någon form av påverkan, om det är av någon substans eller sjukdomsfall är oklart, säger Evelina Olsson vid polisens ledningscentral.

Olyckan kommer att utredas av polisen men det är i nuläget oklart vad som orsakat den.

Här ska olyckan ha inträffat enligt larmet:

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.