GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bilbrand i Emmaboda i natt

Emmaboda • Publicerad 16 november 2021 • Uppdaterad 16 november 2021
Foto: Z1B/Mostphotos
Foto: Z1B/Mostphotos

Klockan 03:27 natten till tisdagen inkom ett larm om en brand i en personbil i Emmaboda.

Branden ska ha skett på Ölandsgatan. Räddningstjänst och polis åkte ut till platsen men branden ska redan ha varit utbrunnen när de kom fram.

– Det brann i bagaget på bilen. Den var helt utbrunnen när de kom till platsen, säger Jacobine Fredskov på Trygghets- och larmcentralen.

Ingen person ska ha kommit till skada. En personbil som stod bredvid den brinnande bilen fick skador av den höga värmeutvecklingen.

Branden misstänks vara anlagd och rubriceras som grov skadegörelse.Polisen har varit på plats och förhört vittnen, men det finns ännu ingen misstänkt.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.