GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bröt sig in i förråd – krossade sedan ruta på bil och tog grillen

Publicerad 25 november 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Genrefoto
GenrefotoFoto: Agnes Aronsson

Vid 18.50 på onsdagen upptäcktes ett inbrott i ett redskapsförråd på Södergatan i Emmaboda.

– Två personer har brutit sig in i redskapsförrådet och tagit verktyg, bland annat en slägga och ett spätt, för att sedan krossa en ruta på en bil och montera bort grillen på bilen, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Det finns i nuläget inget värde på stöldgodset. Det finns heller inga misstänkta. Brottsrubriceringarna är stöld från motordrivet fordon och stöld genom inbrott.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.