GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Då firas Motorhistoriska dagen i Emmaboda

Publicerad 31 maj 2022
Gänget bakom Motorhistoriska dagen 6 juni består av representanter från Emmaboda kommun, Lions, Emmaboda Motorveteraner, Rotary, Emmaboda US Car Club samt Centrum Sydost.
Gänget bakom Motorhistoriska dagen 6 juni består av representanter från Emmaboda kommun, Lions, Emmaboda Motorveteraner, Rotary, Emmaboda US Car Club samt Centrum Sydost.Foto: Pressbild

Det är inte bara Sveriges nationaldag som firas den 6 juni utan även Motorhistoriska dagen, vilket infördes av Motorhistoriska riksförbundet tillsammans med tidningen Nostalgia.

På måndag blir det därför en nostalgifest i Emmaboda då många intressanta fordon kommer att inringa ER-sjön. Evenemanget startar klockan 10 och är gratis för både utställare och publik. Klockan 15.00 avslutas nostalgifesten med en prisutdelning.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.