GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

De får Bygg- och miljönämndens pris 2022

Publicerad 20 november 2022
Blommor
BlommorFoto: Mostphotos

Emmaboda kommun tilldelar Christina Buitink och Wouter Buitink Bygg- och miljöpriset 2022. De får priset för förtjänstfullt byggnadsvårdsarbete för sin fastighet Vissefjärda 1:247. Priset är på 15 000 kronor.

Även Ulrika Fransson och Tommy Svensén får ta del av bygg- och miljöpriset för förtjänstfullt byggnadsvårdsarbete för fastigheten Violen 4 i Emmaboda. De tilldelas en prissumma på 5 000 kronor.

Xylem får ett hedersomnämnande för deras byggnation av eget vattenverk för processvatten i Emmaboda kommun.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.