GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Flera anmälningar efter slagsmål i Emmaboda

Vid 22.50-tiden på söndagen larmades polisen om ett slagsmål i Emmaboda med ett antal personer inblandade.
Genrebild.
Genrebild.
Foto: Mostphotos

Bråket skulle pågå på Järnvägsgatan enligt polisen, på Storgatan enligt andra uppgifter. Vid framkomsten var det lugnt på platsen.

Det ska ha rört sig om två grupperingar som rykt ihop, och på måndagen har flera anmälningar om misshandel och olaga hot upprättats.

En målsägande uppger att han var ute och åkte bil med några andra då en person han är bekant med sedan innan gått ut i gatan framför bilen och skrikit. På gatan ska flera andra personer ha befunnit sig. När han gått ur bilen ska han ha blivit knuffad, slagen och sparkad.

Den utpekade våldsverkaren har gjort en motanmälan. Han uppger att en bil stannat och flera personer har hoppat ut och börjat slåss, och själv har han både hotats och misshandlats.

Läs mer