GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Flera stölder genom inbrott har polisanmälts i Emmaboda

Natten mellan den 24 och 25 maj inträffade flera stölder genom inbrott i Emmaboda.
Publicerad 28 maj 2022
Foto: Agnes Aronsson

På Järvstigen bröt någon upp en garagedörr och stal två cyklar och två motorcykelhjälmar. Målsägande ska återkomma till polisen om man upptäcker att något mer saknas.

På Dalgatan ska två stycken mountainbikes ha stulits från ett förråd samma natt.

– Förrådet står på tomten intill huset. Någon har brutit upp hänglåset och mountainbike-cyklarna har ett totalt värde om 10 000 kronor, säger polisens kommunikatör Eva-Lotta Hermansson Truedsson.

Natten mellan den 24-25 maj inträffade dessutom två stölder ur två bilar i Emmaboda. Från den ena har gärningspersonen fått med sig arbetskläder, efter att ha krossat sidorutorna på bilen.

– På Hantverkargatan hade målsägande sin plånbok i bilen med bankkort och körkort i. Plånboken blev stulen vid inbrottet, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson.

Det finns i nuläget ingen misstänkt för inbrotten och stölderna.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.