GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inbrottsförsök i villa – brytmärken på dörren

Publicerad 4 augusti 2022
Genrefoton: Mostphotos
Genrefoton: Mostphotos

Någon gång mellan 01 på natten till måndagen och 08 på tisdagsmorgonen inträffade ett inbrottsförsök i Emmaboda. Inbrottsförsöket ska ha skett vid en villa på Odengatan.

– Det är en tom villa som ska säljas där man upptäcker brytmärken på dörren, men ingenting är stulet, säger Thomas Johansson som är polisens kommunikatör.

Brottsrubriceringen är försök till stöld genom inbrott från villa/radhus och målsägaren är i 55-årsåldern. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.