GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inga bud kom in vid upphandling gällande bowlinghall

Under sommaren har Emmaboda kommun genomfört två upphandlingar gällande bowlinghallen där man sökt efter en entreprenör att driva bowlinghallen och restaurangen.
Publicerad 30 augusti 2021
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

I den första upphandlingen fick man ett anbud, men det var inte komplett. Därför annonserades ytterligare en upphandling men den gången fick man inga anbud.

Nu ska kommunen se över upphandlingen och utvärdera ifall man behöver ändra på några kriterier för att öka intresset. Därefter kommer det annonseras igen. Förhoppningen är att bowlinghallen ska kunna öppna i december månad – men då krävs ett vinnande bud i nästa upphandling.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.