GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inget intresse att driva bowlinghall – ny byter kommunen strategi

Under sommaren genomförde Emmaboda kommun två upphandlingar gällande bowlinghallen där man sökt entreprenör för att driva bowlinghallen och restaurangen. Inget konkret intresse har visats och nu byter man strategi.
Publicerad 14 november 2022
Foto: Mostphotos

I den första upphandlingen fick man ett anbud som dock inte var komplett, vilket gjorde att man annonserade ytterligare en upphandling. Då kom det inte ett enda anbud. Det uteblivna intresset gjorde att kommunen behövde se över upphandlingen och utvärdera ifall man behövde ändra på kriterierna för att öka intresset.

Nu har Teknik och fritidsnämnden gett Tekniska kontoret i uppdrag att hitta en ny hyresgäst. Detta på grund av synpunkter kom inkom efter förra annonseringen.

– Detta ger ett större förhandlingsläge för samtliga parter vilket kan ge ett ökat intresse för att driva anläggningen, säger fastighetschefen Hugo Kjellin i ett pressmeddelande.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.