GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Motorcykel gick omkull i Emmaboda – föraren transporterades till sjukhus

Publicerad 16 juni 2022 • Uppdaterad 17 juni 2022
Foto: Mostphotos

Vid 15.10 larmades SOS Alarm om en trafikolycka i Emmaboda. Olyckan ska ha inträffat på Storgatan.

– Det är en motorcykel som har vält och föraren blir omhändertagen och transporterad till sjukhus. Räddningstjänsten är på plats och sanerar vägbanan just nu. Det går att komma förbi platsen i norrgående riktning. Det är svårt att ta sig förbi, men bilarna kör växelvis, sa Kicki Carlsson, larmoperatör vid Trygghets- och larmcentralen, vid Trygghets- och larmcentralen vid 15.50.

Det ska inte vara några fler fordon inblandade i olyckan. Övriga omständigheter kring varför motorcykeln gått omkull är i nuläget oklara. Likaså är eventuellt skadeläge på föraren.

Här ska olyckan ha inträffat:

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.