GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kommuner lanserar hemsida om Vilhelm Moberg

Nyinspelningen av Utvandrarna går varm på landets biosalonger och i samband med det lanserar Emmaboda kommun och Lessebo kommun en hemsida om Vilhelm Moberg. Där samlas aktörer, upplevelser och platser som har koppling till författaren.
Publicerad 4 januari 2022
Foto: Mostphotos

Hemsidan ska hjälpa besökarna att planera inför sin resa till Mobergs födelsebygd. Sidan kommer även att göra det enkelt för kommunernas aktörer och turistinformationer att tipsa om vad det finns för upplevelser med fokus på Moberg.

– Vi förbereder oss för en spännande säsong genom upprustning och förberedelser på flera av ”Mobergs platser”. Nästa steg blir att sätta samman upplevelsepaket och kampanjer tillsammans med aktörerna i Mobergs födelsebygd, säger Weronica Stålered, administrativ chef, Emmaboda kommun, i ett pressmeddelande.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.