GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Rökutveckling i källare på villa

Klockan 07.34 på måndagen kom larm om brand i en villa på Storgatan i Boda Glasbruk, Emmaboda.
Publicerad 6 september 2021 • Uppdaterad 6 september 2021
Genrebild.
Genrebild.
Foto: Maria Groth/Mostphotos

– Räddningstjänsten är på plats. De uppgifter vi har är att det ska ha varit rökutveckling i källaren på en villa, men att alla i huset ska vara ute. Det är de uppgifter vi har i nuläget, , säger Wilma Lilja på trygghets- och larmcentralen vid 08-tiden.

En halvtimme senare uppger trygghets- och larmcentralen att rökutvecklingen hade lokaliserats till ett elskåp i källaren. Räddningstjänsten vädrar ur på platsen, men i övrigt ska det vara lugnt.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.