GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Räddningstjänst ryckte ut vid kortslutning av diskmaskin

Publicerad 3 september 2021 • Uppdaterad 3 september 2021
Arkivbild
Arkivbild
Foto: Agnes Aronsson

Klockan 09.11 på fredagsmorgonen larmades räddningstjänst med anledning av att det skulle brinna i en lägenhet på Järnvägsgatan i Emmaboda. När räddningstjänsten anlände var det ingen pågående brand i lägenheten.

– Det var en diskmaskin som troligtvis börjat brinna lite efter en kortslutning. Det var lite rök i lägenheten som räddningstjänsten vädrade ut. Man har tagit ut diskmaskinen från fastigheten, säger Magnus Andersson vid Trygghets- och larmcentralen i Kalmar.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.