GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Larm om brand i sågverk

Emmaboda • Publicerad 14 november 2022
Genrebild räddningstjänsten.
Genrebild räddningstjänsten.Foto: Agnes Aronsson

Vid 8.40-tiden på måndagsmorgonen larmades räddningstjänten till ett sågverk i Emmaboda där brand ska ha brytit ut. Enligt Trygghets-och larmcentralen ska det vara mycket rök på platsen men någon brand har inte kunnat lokaliseras ännu. Byggnaden är utrymd.

– Det ska ha börjat brinna i en hyvel. Vi har ingen prognos på hur länge vi kommer vara på platsen, säger larmoperatör Jesper Berglund.

Uppdatering: Enligt Trygghets-och larmcentralen kunde ingen brand lokaliseras och utrymmet där det bildats rök har ventilerats. Räddningstjänst har lämnat platsen.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.