GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Två bilar i mindre krock: ”Alla olyckor i dag har berott på fel däck”

Emmaboda • Publicerad 19 november 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

Vid 11.53 inkom ett larm om trafikolycka på riksväg 28 i Emmaboda.

Anders Palmgren, vakthavande befäl vid Kalmar brandkår säger till KalmarPosten att samtliga olyckor som skett i dag i länet har berott på fel däck. Så även olyckan som inträffade på riksväg 28.

– Det är en mindre kollision mellan två personbilar som har skett i en korsning. Inga personskador, däremot lite plåtskador. Det är inga större hinder i trafiken, säger Palmgren.

Han vill samtidigt passa på att skicka ut en uppmaning till den som ska ge sig ut på vägarna i dag:

– Byt däck omgående. Alla olyckor i dag har berott på fel däck. Förra helgen var det sommar och nu är det plötsligt vinter, avslutar Palmgren.

Här ska olyckan ha skett:

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.