GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man biten av lös hund – kvinna misstänks för brott

Publicerad 20 juli 2022
Foto: Linus Gunnarsson

En händelse som inträffade under tisdagen har polisanmälts. Vid 15-tiden var en man i Emmaboda ute och gick med sin kopplade hund när han fick syn på en lös hund.

– Den lösa hunden försvinner iväg en stund men sedan stöter målsägande på ägaren till den lösa hunden. Då kommer hunden tillbaka och ska då, enligt anmälan, ha hoppat upp. Målsägande sätter upp sin arm och blir biten i armen. Han får en sårskada och får uppsöka sjukvård, säger polisens kommunikatör Christine Bergkvist Björklund.

Hundägaren är en kvinna i 45-årsåldern. Hon misstänks nu för vållande till kroppsskada.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.