GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man sökte upp annan man – hotade honom med kniv och tegelsten

Under måndagen ska en konflikt ha uppstått i centrala Emmaboda mellan två män i 25-årsåldern vilket lett till ett slagsmål.
Publicerad 12 juli 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Michael Hoffmann/Mostphotos

Den ena av männen ska ha hotats med en kniv och en tegelsten av den andra mannen innan ett slagsmål bröt ut. Kniven ska dock inte ha använts i bråket utan enbart hotats med. Enligt polisen tros anledningen vara en tidigare konflikt männen emellan.

– Det rör sig om en konflikt mellan två män i samma ålder där den ena sökt upp den andra på en adress i centrala Emmaboda och varit hotfull, säger Robert Loeffel, presstalesperson polisregion syd, till Barometern.

Både den målsägande mannen och den misstänkte mannen ska ha fått sårskador efter händelsen. Målsägande fick hjälp av ambulans på plats att titta till sina skador. Förutom de två männen var även flera andra personer på plats vid tidpunkten för bråket.

Den man som anhölls släpptes senare men misstänks för misshandel och olaga hot.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.