GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man stoppades för fortkörning – hade inget körkort

Publicerad 13 juni 2022 • Uppdaterad 13 juni 2022
Foto: Agnes Aronsson

En man i 25-årsåldern i Emmaboda kommun döms för hastighetsöverträdelse och olovlig körning. Det var den 18 augusti förra året som mannen kom körande på väg 28 i Emmaboda kommun. När han stoppades visade det sig att det hade gått lite för fort, i 101 km/h på en 90-sträcka, och att han dessutom inte hade något körkort. Mannen har i förhör erkänt gärningarna. Han döms till dagsböter i 40 dagar om 190 kronor, vilket totalt blir 12 600 kronor.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.