GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man vägrade lämna bostad – misstänks för misshandel och hemfridsbrott

Publicerad 1 augusti 2022
Genrefoto: Sten-Åke Stenberg/Mostphotos
Genrefoto: Sten-Åke Stenberg/Mostphotos

Natten till lördagen larmades polisen till en adress i Boda glasbruk, Emmaboda kommun.

– Vi hade en patrull som åkte dit. Det var stökigt på platsen och det är en man som vägrar lämna inringarens bostad. Han ska även ha misshandlat någon genom ett slag, säger Thomas Johansson, kommunikatör hos polisen

Detta ska ha skett mellan klockan 00 och 05.30 på natten. Brottsrubriceringarna är ringa misshandel samt hemfridsbrott och den misstänkte är en man i 35-årsåldern. Målsägare i misshandelsärendet är en kvinna i 30-årsåldern och målsägare när det gäller hemfridsbrottet är en annan man och kvinna i 30-35-årsåldern.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.