GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man vaknade av att okänd slangade bensin från hans bil

Publicerad 15 november 2022
Genrebild polisbil.
Genrebild polisbil.Foto: Robert Sandell/Mostphotos

Under måndagen vid 03-tiden vaknade en man i 40-årsåldern av att han hörde oljud ute från gården. Han sprang ut men ska bara sett hur en okänd gärningsperson försvann med en bil, som han inte hann ta registreringsnumret på.

Kvar fanns 40-åringens bil som ska ha fått förarrutan krossad och tanklocket uppbrutet. 20 liter bensin ska ha saknats från tanken och gärningspersonen misstänks ha slangat bensinen.

En anmälan om stöld från motordrivet fordon samt stöld av drivmedel är upprättat.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.