GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Matbutik åkte fast i polisens kontroll – hade 15 flaskor vodka på lagret

En matbutik i Emmaboda kommun polisanmäls nu efter att ett antal spritflaskor och cigaretter olovligen förvarats i butikens lager.
Publicerad 18 oktober 2022
Genrebild polisbilar.
Genrebild polisbilar.Foto: Mostphotos

Det var i samband med att områdespolisen i Nybro och gränspolisen i Växjö genomförde en alkohol- och tobakskontroll som de anträffade 15 flaskor vodka samt två limpor cigaretter i en matbutik i Emmaboda kommun.

– De hade inte haft tillstånd för detta. Ingen har delgivits misstanke ännu utan vi kommer jobba vidare med utredningen, säger Jimmy Modin vid polisens ledningscentral i Malmö.

Brottsrubriceringen är brott mot alkohollagen samt brott mot punktskattelagen.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.