unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Matservice förlängs och bowlinghall stängs

Emmaboda kommuns krisledningsnämnd beslutade den 19 november att förlänga matservicen för 70 år och äldre, utökat hemsändningsbidrag och stöttning av näringsliv samt att stänga bowlinghallen och biblioteksfilialerna. Det utökade hemsändningsbidraget förlängs till den 31 januari, vilket även gäller för matservicen till personer över 70 år.
Foto: Michael Erhardsson / Mostphotos

Emmaboda fritidsgård kommer att fortsatt hålla öppet. Men verksamheten ska organiseras så att grupperna inte blir fler än åtta personer per grupp. Beslutet gäller till den 22 december.

Det inte är tillåtet att vistas på huvudbiblioteket för annat än att hämta och återlämna material. Folkbiblioteksfilialerna tillfälligt stängs från och med 24 november till och med 22 december. Skolbiblioteken håller fortsatt öppet.